Norhus Inspirasjonsdag - velkommen til visning!

Norhus Inspirasjonsdag - velkommen til visning!

Nå har du mulighet til å oppleve fem flotte Norhus-boliger fra innsiden! 23. september arrangerer Norhus en Inspirasjonsdag med spennende visninger for alle som søker inspirasjon rundt det å bygge hus.

Formålet med inspirasjonsdagen er å gi deg muligheten til å oppleve husene våre på en måte som kan inspirere dine valg og ønsker på veien mot å realisere din egen husdrøm. 

Vi har fått lov til å åpne dørene til noen av våre kunders Norhus-boliger på Østlandet, slik at andre boligbyggere kan se eksempler på smarte planløsninger og kundetilpasninger i fem ulike hus med hver sin stil og personlighet. Noen av husene er helt nye, mens andre har vært noens hjem en stund. 

Norhus strekker oss alltid langt for å møte våre kunders behov og ønsker, og justerer gjerne på størrelse, planløsninger og rom. Justerte varianter av våre kataloghus og fine eksempler på muligheten til å personliggjøre våre hustyper, er verdt å få med seg i boligene vi åpner dørene til.

 

OPPLEV VISNINGENE MED DET LILLE EKSTRA!

Hos Villa Holmen i Asker kan du under visningen møte interiørarkitekt Linda Steen, kjent fra TV3-serien Superoppusserne. Hun byr på gode råd om blant annet hva som er lurt å tenke på når det gjelder gode planløsninger og smart plassutnyttelse og svarer gjerne på dine spørsmål. I Hønefoss er det huseier selv som tar med gjestene rundt på en guidet visning i sitt spesialtilpassede Lindesnes-hus.

Velkommen!

Foto: TV3