Få supertips fra superoppusseren!

Få supertips fra superoppusseren!

Linda Steen er et av Norges største navn innen interiør og hjemmedesign, og har gjennom Superoppusserne på TV3 vist frem sin enorme kunnskap og kreativitet for det norske folk gjennom flere sesonger. Vi er stolte over å fortelle at du nå kan møte henne på Norhus sin Inspirasjonsdag!

Linda Steen er utdannet ved Danmarks Designskole som interiørarkitekt og møbeldesigner, og er grunnlegger og daglig leder i Scenario Interiørarkitekter, et av Norges eldste og største interiørarkitektfirmaer. For Linda er interiør ikke bare en jobb, men en lidenskap, og hun mener at et hjem som fungerer bidrar til økt livskvalitet. 

Den 23. september arrangerer vi Norhus Inspirasjonsdag og åpner dørene i fem av våre boliger på Østlandet. Du kan møte Linda Steen og oppleve hennes foredrag om gode rom og smarte planløsninger i vårt herskapelige visningshus, Villa Holmen, i Asker fra klokken 13.00-15.00. 

Hold av datoen allerede nå - mer informasjon om adresser, aktiviteter og påmelding kommer snart på vår kampanjeside. Enn så lenge kan du ta en sniktitt på alle våre visningshus som du kan besøke på Inspirasjonsdagen.