En stilren boligdrøm

En stilren boligdrøm

Velkommen inn en stilren Latte-modell som er kundetilpasset etter eiernes behov og ønsker. En vakkert innredet bolig som vi tror kan være til inspirasjon for mange.

Nina Støa Johannesen og Jørgen Bjørkmo Skifterud flyttet inn i sitt nye hus påsken 2017. Ikke lenge etterpå kom lillebror, og tre ble til fire. Med to små gutter har det praktiske fokuset vært viktig for Nina og Jørgen i valg av hus og planløsning. – Vi hadde allerede besøkt en Latte-modell og likte huset veldig godt, forteller Nina. – Modellen er moderne, men likevel tidløs, og romløsningene er åpne og lyse.

I planleggingsfasen av huset ble det gjort ønskede kundetilpasninger i forhold til katalogmodellen. Inngangspartiet ble endret, vinkler på huset ble dratt ut, huset har fått større veranda og stue, det ble satt inn dobbeltdør på kjøkkenet og det er gjort justeringer på badet i 2. etasje og på noen av husets vinduer.

Det er ikke vanskelig å se at de som bor her har sans for detaljer og er over gjennomsnittet glad i interiør. ­– Jeg har vokst opp i et hjem med en mamma og en pappa med interesse for - og kunnskap om interiør, så jeg har alltid hatt det rundt meg. Jeg elsker å omgi meg med fine ting og skape det hjemmet vi trives i. Her har vi det veldig godt, og husets planløsning er noe vi spesielt setter pris på i hverdagen. 

Følg Ninas fantastiske interiørbilder på Instagram, @ninastoa

Et vakkert eksemplar av vår Latte-modell fra trendserien.