En nydelig oppgradert klassiker

En nydelig oppgradert klassiker

John Steinar Granheim og Merete Wesetrud falt for den klassiske Lindesnes-modellen, men ønsket seg likevel noen herskapelige detaljer på fasade og interiør. Med god planlegging før byggestart bor de nå i et huset de drømte om - med en kontinental stil som samtidig er lun og hjemmekoselig.

– Her trives vi veldig godt, forteller Merete og viser oss rundt i den oppgraderte Lindesnes-modellen. Boligen er åpen og lekker og lukter av friske blomster og duftlys. Ingenting ved interiøret er tilfeldig, og fargen på stueveggen er resultatet etter et titalls tester med fargeprøver. 

I forhold til standardmodellen er dette Lindesnes-huset oppgradert med kontinentale detaljer og justerte planløsninger. – Vi har forlenget huset og slik fått større plass i alle rom, fått satt inn større vinduer i stuen og et ekstra takvindu i hallen. Vi valgte også å erstatte den opprinnelige inngangsdøren med en sort dobbeltdør, og vi byttet de opprinnelige søylene ut med større Kloppen-søyler, forteller Merete. 

Se film fra dette huset! 

Velkommen inn!